Bio

Voordat ik MYM Marketing & Communicatie startte, heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt. Samengevat ziet mijn CV er als volgt uit:

MarkNa mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden werkte  ik een aantal jaren als organisatieadviseur. Waarna ik de overstap maakte naar ‘klantzijde’ en als marketeer begon bij  ISBW Opleiding & Training (op dat moment onderdeel van Wolters Kluwer). Voor ISBW werkte ik ook een tijd in de Tsjechische Republiek. Na mijn periode bij Wolters Kluwer trad ik toe tot het managementteam van Antwoordservice Nederland, een inbound call center, waar ik verantwoordelijk was voor marketing en sales. Voordat ik met MYM Marketing & Communicatie begon, werkte ik nog ruim 3 jaar als lid van het managementteam en eindverantwoordelijke voor marketing, sales en customer service bij de internationale testuitgeverij Harcourt Test Publishers (op dat moment onderdeel van Reed Elsevier).

Mijn persoonlijkheid: resultaatgericht, proactief, open, professioneel, respectvol, pragmatisch, optimistisch, een beetje eigenwijs en soms wat ongeduldig.

Daarnaast was ik mede-oprichter en -eigenaar van start-up DentalSupport. Een bedrijf gespecialiseerd in de persoonlijke opvang en afhandeling van binnenkomend telefoonverkeer voor tandheelkundige praktijken.

CV Mark van IJzendoorn
LinkedIn profiel