Nieuwe opdrachtgever: Apollo Vredestein

Posted on: 27 mei 2016, by :

Weer een mooie, nieuwe opdrachtgever voor MYM Marketing & Communicatie: Apollo Vredestein. Vanaf mei ben ik op het hoofdkantoor in Amsterdam aan de slag als regional internal communication manager Europe.

Apollo Vredestein is een Nederlandse bandenfabrikant. De productie vindt plaats in Enschede, het regionale hoofdkantoor voor Europa is gevestigd in Amsterdam. Apollo Vredestein ontwerpt en maakt   kwaliteitsbanden onder de merknamen Vredestein, Maloya en Apollo. Verkoop vindt plaats via een uitgebreid netwerk van verkoopkantoren in Europa. Het merk Vredestein is al meer dan 100 jaar oud en staat in de auto industrie bekend om zijn hoge kwaliteit banden. Vredestein produceert autobanden, banden voor landbouw- en industriele toepassingen en fietsbanden.

Apollo Vredestein is onderdeel van Apollo Tyres Ltd in India, een multinational met fabrieken en kantoren in landen als India, Zuid-Afrika en Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gurgaon, India.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *