Nieuwe opdrachtgever: Cogas

Posted on: 21 april 2015, by :

Met ingang van april 2015 werk ik als interim teamleider communicatie bij Cogas. Ik heb weer veel zin om de komende maanden een bijdrage te leveren aan de communicatie van deze netbeheerder in het Oosten des lands.

Over Cogas:

Al meer dan 45 jaar verzorgt Cogas aanleg en onderhoud van netwerken in Oost Nederland. Op onze infrastructuren voor gas en elektriciteit zijn ruim 135.000 huishoudens aangesloten en via het glasvezelnetwerk bieden we 80.000 consumenten en bedrijven toegang tot radio, tv, internet en telecommunicatie. Daarnaast investeren wij ook in duurzame energievoorziening en bieden we de expertise van ons eigen meetbedrijf aan. We willen ons ontwikkelen van een netwerkbeheerder tot een verbinder. Een partij die mensen en organisaties bij elkaar brengt. Zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzaam Twente waar mensen steeds comfortabeler kunnen wonen, werken en leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *