Over competitie en strategie: Porter samengevat

Posted on: 1 oktober 2012, by :

Heb je behoefte aan een korte opfriscursus over het werk van Michael Porter? Dan kan ik je het boek ‘Michael Porter, de essentie van competitie en strategie’ geschreven voor Joan Magretta, van harte aanbevelen. In 240 pagina’s wordt de kern van Porters werk op een heldere manier samengevat. Van het vijfkrachten- en waardeketenmodel tot de 5 ingrediënten voor een goede strategie.

Zeker in deze economisch onzekere tijden is het formuleren van en vasthouden aan een goede strategie voor bedrijven en instellingen essentieel om een unieke positie in de markt te veroveren en behouden. Na lezing van dit boek weet je in ieder geval hoe je hiermee aan de slag kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *