Nieuwe site MYM Marketing & Communicatie

Posted on: 14 januari 2011, by :

Na bijna 6 jaar en de ware social media revolutie van de afgelopen jaren, was het wel eens tijd voor een nieuwe site. En dan niet een kleine verbouwing, maar een echte ‘extreme makeover’. Hoewel er nog de nodige fine-tuning te doen valt, heb ik de site nu toch maar live gezet. Goed beschouwd is je site eigenlijk nooit af en met de snelle ontwikkelingen op ICT-gebied zo ongeveer permanent ‘under construction’. Deze site is gemaakt in WordPress, een open source CMS dat in eerste instantie bedoeld was om snel een blog in de lucht te hebben, maar tegenwoordig steeds vaker voor complete sites wordt gebruikt. En da’s mooi, want als we het hebben over goede voornemens, die van mij is in ieder geval om regelmatig een nieuw bericht te posten. Je kunt ze vinden onder ‘nieuws’ op deze site.

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar wat je van de site vindt en zou het leuk vinden als je dat via een reactie op dit bericht wilt laten weten. Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *